Stranger Things

Gènere
ciència-ficció
Creadors
“Germans Duffer”
País d’origen
Estats Units
Idioma
Anglès
Primera emissió
15 de juliol del 2016
Cadena original
Netflix
Temporades
2
Episodis
17

Stranger Things és una sèrie nord-americana de ciència-ficció creada per Netflix, escrita i dirigida pels germans Matt i Ross Duffer, amb Shawn Levy com a productor executiu. Es va estrenar el 15 de juliol del 2016. Cal destacar-ne la interpretació, caracterització, ritme, atmosfera i el clar homenatge al Hollywood dels anys 80, amb clares referències a treballs de Steven Spilberg, John Carpenter, Stephen King, Rob Reiner i George Lucas.
La història comença el 6 de novembre de 1983, a la ciutat de Hawkins, quan Will, un jove de 12 anys d'edat, després de passar el dia jugant amb els seus amics, desapareix misteriosament en tornar a casa. La seva mare, Joyce, comença la recerca de Will, mentre el cap de policia Hopper comença a investigar pel seu compte. Poc després de la desaparició de Will, apareix una misteriosa nena amb estranyes habilitats. A partir d'aquí, durant la recerca, descobriran que no solament hauran d'enfrontar-se a una misteriosa organització del govern, sinó també a estranyes forces que planegen matar-los a tots.
Personalment, ens agrada que es basi en els anys 80, ja que es una època que ens encanta, per la música, les pel·lícules, la roba... També ens encanten les referències cinèfiles, literàries i culturals que hi apareixen; per exemple: E.T. el extraterrestre, It, Los Goonies, Friday the 13th, Tiburón, Alien, Regreso al futuro, Expediente X, Silent Hill...
El càsting és genial i realitzen una molt bona interpretació. La trama de la sèrie és molt bona i addictiva.
Núria Altarriba i Anna Jiménez 3r

Comentaris

Entrades populars