Text argumentatiu: Els diners fan la felicitat?



 Opinió a favor
Opinió en contra

Els diners fan la felicitat. No hi ha res que pugui dir que sigui més cert que això. Sense diners no es pot fer res, i per tant, no es pot ser feliç. És tan clar com això.

Ja hem dit que sense diners no es pot fer res. Això ja val per més que qualsevol altre argument que pugui fer. No pots comprar la roba que vols quan vols, no pots comprar el mòbil més nou per poder fardar davant de tothom, no podries ni anar a menjar a restaurants! Això és molt trist. Perquè la pobresa és trista, i el contrari de pobresa és riquesa. Els rics tenen diners, per tant, els diners són igual a felicitat. Alguns podrien dir: “Els diners no són importants, allò que és important són els amics i la família”.  A això, dic: “Quan tens diners, no et cal fer amics, considerant que, quan tens diners, els amics et vénen a tu, i es quedaran amb tu tant temps com vulguis mentre continuïs tenint diners. Sí que és veritat que tots tenim dies millors i dies pitjors. En aquests darrers, veritablement, és molt més còmode plorar dins un Aston Martin que sobre una bicicleta.

Recapitulant, els diners verdaderament fan la felicitat, com bé va dir la Coco Chanel: “Qui digui que els diners no poden comprar la felicitat, òbviament no sabia a on anar de compres”.


Les coses més importants a la vida són gratuïtes. Els somriures, els amics, la família, les abraçades, l'amor... Tot això, els diners no ho poden obtenir.

Els diners mai et poden portar res més que problemes. Has arribat mai a final de mes i dit: “Que bé, més factures!” Eh que no? Si no fos pels diners, moltíssima gent tindria una qualitat de vida considerablement millor. Sense pensar en això, però, també podem dir moltes altres coses. A un amic de debò, no li importa si tens molts diners o molt pocs, el que li importa és el que ets per dins. Estar envoltat de gent a la qual li importes, i que ells t'importin a tu, és molt important, ja que el teu entorn afecta molt el teu estat d'ànim, i la salut mental és tant o més important que la física.

En conclusió, els diners no fan la felicitat, les coses importants en la vida són l'amistat i la família.


           Daniel Dutt 4tB

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars