BTS

BTS és un grup musical coreà format per set nois. Ells són:
  • Kim Seok Jin conegut com Jin: vocalista, ballarí, visual, de 24 anys
  • Min Yoon Gi conegut com Suga: raper, ballarí, productor, de 24 anys.
  • Jung Ho Seok conegut com J-hope: raper, ballarí principal, de 23 anys.
  • Kim Nam Joon, conegut com Rap Monster: líder, raper, ballarí, productor, de 23 anys.
  • Park Ji Min, conegut com Jimin: vocalista, ballarí, de 22 anys.
  • Kim Tae Hyung, conegut com V: vocalista, ballarí, de 21 anys.
  • Jeon Jung Kook, conegut com Jungkook: vocalista principal, ballarí, raper ocasional, maknae, de 20 anys.


Van debutar el 13 de juny de 2013 amb la cançó “No more dream”. Les seves vides, en aquell moment, van canviar molt. Quan van començar a cantar, no tenien tants/tantes fans, però en setmanes van tenir-ne molts; les fans es diuen ARMY.
Els seus àlbums són:

2 cool 4 skool
about
skool luv affair
dark & wild
young forever
wings
your never walk alone
love yourself


Nosaltres som molt fans dels BTS. Aquest grup ha treballat molt per arribar on és i les seves vides no han sigut gaire fàcils. Quan van començar a cantar, vivien els set en una habitació diminuta, i amb el pas del temps anaven evolucionant amb la seva música.Tothom parlava d’ells i, a poc a poc i amb molt esforç, es van convertir en famosos músics.
Cada un té el seu potencial; per exemple:
JIN: Darrere els escenaris i en el moment de descansar, ell té cura de tots, i com que ningú sap cuinar, ell cuina per a ells; es com la “mama” del grup. I en els escenaris i per fer que tot surti bé, ell s’esforça molt.
SUGA: Darrere del escenaris, en el moment de descansar, els altres parlen i fan ximpleries però ell no; ell dorm sempre. I en els escenaris i en el moment de treballar, ell s’esforça al màxim, es diverteix i a ell l’ajuden els seus companys.
J-HOPE: Darrere els escenaris i en el moment de descansar, ell intenta divertir a tothom i els cuida a tots per igual; ell és molt emotiu. I en els escenaris i en el moment de treballar, ell ho fa molt bé: rapeja bé i balla molt bé i intenta ajudar amb el ball els altres, “sobretot en Rap Monster”
RAP MONSTER: Darrere els escenaris i en el moment de descansar, ell es diverteix amb els seus companys, ell els anima, és a dir, cada cosa que els molesta, ell parla amb ells i fa que tot estigui bé. Si ell no hi fos, els altres del grup no sabrien què fer. I en els escenaris i en el moment de treballar ell, quan va entrar a la companyia de Big Higth no li van demanar el tema del ball, però, quan es va formar el grup, ell havia de ballar i a ell li costava molt, però amb esforç i ajuda de tots el seus companys li sortia, i ara ell ho fa molt més bé que abans.
JIMIN: Darrere els escenaris i en el moment de descansar, ell sempre fa ximpleries amb el grup, però més amb Jungkook i també intenta ajudar els seus companys, sempre els anima i també ajuda a ballar els altres. I en els escenaris i al moment de treballar, ell ho fa molt bé; a vegades ell cau a l’escenari, però les/els fans l’animen quan passa això.
V: Darrere els escenaris i en el moment de descansar ell fa de tot: balla, menja, fa ximpleries, dorm i moltes coses que l’animen. I en els escenaris i en el moment de treballar, ho fa bé, i si hi ha algunes coses que no entén, Jungkook l’ajuda.
JUNGKOOK: Darrere dels escenaris i en el moment de descansar, ell fa ximpleries amb els altres i els ajuda a tots. I en els escenaris i en el moment de treballar, ell s’esforça molt, que vol dir que ell, si alguna cosa li surt malament, ha de fer que li surti bé.

Valeria Kalabina i Sharona Van Es 3r

Comentaris

Entrades populars