Avui els alumnes fem vaga

Aquest era l'aspecte avui de moltes de les aules.
Avui, 10 de maig 2018, els alumnes fem vaga.

Per què fem vaga? Doncs protestem per la sentència judicial que s'ha imposat als cinc homes (coneguts com La Manada) que el dia de San Fermín van violar brutalment una noia. I protestem perquè no ens sembla prou contundent.

Segons el sindicat d’estudiants, la sentència contra els violadors de La Manada va en aquest sentit: "Riure-se’n i menysprear una dona jove que va ser agredida brutalment per un grup de salvatges. D’aquesta manera, un tribunal legalitza la violació a la pràctica, i ens col·loca a totes en la diana de qualsevol desaprensiu que sap que comptarà amb la protecció de la justícia".



El Sindicat d’Estudiants, juntament amb la plataforma feminista Lliures i Combatives, ha convocat vaga estudiantil per avui, dijous 10 de maig, per paralitzar les classes a instituts i universitats.

A l'institut, com sempre quan es fa una vaga, només poden participar-hi els alumnes de cicle superior d’ESO i batxillerat amb autorització de pares. Evidentment, els alumnes podien escollir lliurement si volien o no volien adherir-se a la convocatòria.
A la pràctica, el seguiment al cicle superior de l'ESO ha estat pràcticament del 100%: només han vingut dos alumnes de 3r i ningú de 4t. 

Robert, Daniela i Míriam 3r

Comentaris

Entrades populars