La greu situació que viu Veneçuela

La gestió econòmica de Nicolás Maduro ha provocat revoltes socials a Veneçuela que no semblen tenir marxa enrere. Més enllà de la profunda i seriosa crisi, la falta d’aliments ha provocat el caos  als carrers de totes les ciutats de la República Bolivariana de Veneçuela.
La situació requereix una solució urgent que sembla ser que no arriba per culpa del president. D’altra banda  el trencament social dels veneçolans pot acabar en el pitjor dels escenaris que avui puguem imaginar. La repressió que estan exercint els policies ha fet que manifestants surtin pacíficament als carrers contra Maduro. El poble veneçolà viu en una gran desesperació.
Nosaltres pensem que la situació a Veneçuela  és preocupant. El fet que el poble no tingui aliments bàsics és inacceptable. Creiem que és un dret fonamental poder menjar i viure en pau sense haver de preocupar-se.
Nicolás Maduro hauria d’arribar ja a un acord perquè el seu país tiri endavant. Però de moment, tal com estan les coses a Veneçuela, veiem bé que la gent surti pacíficament a manifestar-se.

GILENIA HERNÁNDEZ SOUSA i AINHOA LEÓN  3r

Comentaris

Entrades populars