El terrorisme jihadista i el nostre poble

La Guàrdia civil va detenir el 2014 quatre persones a Espanya que formaven part  d’una  xarxa dedicada al reclutament i adoctrinament de terroristes jihadistes a través d’Internet. Dues de les detencions es van produir a Melilla, una, a Sant Vicenç dels Horts (Barcelona) i una altra, a la nostra població, a Sant Feliu de Guíxols, segons va informar en el seu moment el Ministeri d’Interior.
Com veiem, doncs, cada vegada és més present el reclutament terrorista intentant adoctrinar els catalans i els espanyols. Hi ha més terroristes i no tots són d’origen marroquí, també n’hi ha que són d’origen espanyol. El terrorisme jihadista cada cop el tenim més a prop; ara mateix estem en alerta quatre.

Segons vam llegir en un llibre que estava basat en fets reals sobre el jihadisme, una reportera francesa estava en una missió que consistia a parlar per xarxa social amb els terroristes, i el jihadista li deia a la noia que entrés a Estat Islàmic, i la noia li deia que no podia anar-hi i el noi seguia insistint, però ella no cedia. Aquesta noia  va necessitar protecció oficial del Ministeri francès.
És preocupant el rumb que està prenent el terrorisme jihadista i, per desgràcia, no sembla que hi hagi una solució a curt termini.

Ivan Simonetti i 
Mahamadou Gary 3r

Comentaris

Entrades populars