L'Airsoft: un joc bèl·lic d'equip

L'Airsoft és un joc que es juga en equip el més bàsic és el respecte i el comportament l'edat mínima per jugar a Airsoft és 18 anys. Si els menors volen jugar, han de demanar permís als pares En les partides d'Airsofttotal, a tot jugador se li suposa el coneixement de les normes de joc i pautes de comportament. El no-compliment reiterat i conscient d'alguna d'elles podria suposar la prohibició de participar en el joc.
 
 
Els jugadors 
Quan un jugador sigui impactat, s'ha de col·locar un mocador vermell al voltant del coll, aixecar la rèplica (si pot ser, amb la culata cap amunt), els braços i cridar "MORT". Haurà de romandre en silenci, sense donar cap tipus d'informació ni comunicar-se amb els seus aliats.
L'Airsoft està basat, com s'ha comentat anteriorment, en l'honradesa dels jugadors. És per això que, si es detectés l'incompliment reiterat per part d'algun jugador de l'anterior norma bàsica de joc, se li cridarà l'atenció sobre això (sempre després de la partida i mai mentre té lloc). Aquests jugadors, escassament abundants, per cert, són coneguts com "immortals".
Es prohibeix totalment embrancar-se en discussions sobre si s'ha impactat a un altre o no durant la partida, és aconsellable parlar tranquil·lament després. Cal recordar que hi ha moltes situacions de partida (curses, salts, cos a terra, etc.) en què és difícil notar els impactes de les boles, sobretot si es porten armilles tàctiques o molta roba de protecció.
Està prohibit disparar a jugadors que estiguin impactats. També està prohibit simular l'impacte per confondre els enemics.
Si tens dubtes sobre si has estat impactat o no per una bola, accepta que estàs "mort". Hi haurà moltes més partides i no val la pena fomentar discussions sense sentit amb altres jugadors. Recorda que aquest és un joc d'honor, i més val passar-se que no arribar.

Impacte per tret
Es considera que un jugador ha estat impactat quan rebi una bola en alguna part del seu cos o en la rèplica. Els impactes de boles rebotades, desviades o que travessin una zona d'arbustos també es consideraran causa d'impacte. El "foc amic" (trets realitzats entre jugadors d'un mateix bàndol) també causarà l'impacte.
No es consideraran impactes de rebot els produïts per boles que, únicament per efecte de la gravetat, impactin en un jugador. És el cas típic del jugador amagat en un matoll que és "regat" de boles per l'enemic i aquestes li "cauen" al cap.
 
Recollit per: Ivan i Mahamadou, 3r

Comentaris

Entrades populars