Troben un projectil de la guerra a SFG

El projectil trobat a Sant Feliu.
El passat 17 d’abril a les 10:30 del matí l’operador d’una excavadora que estava obrint una rasa a les obres del passeig Rius i Calvet, va detectar un element metàl·lic.

A mesura que es va anar descobrint, es va poder comprovar que la mida i la forma era semblant a la d’una bomba de la Guerra Civil. L’encarregada de l'obra va avisar l'ajuntament i es va activar un protocol d’actuació.

A les 11:30 ja es va tallar el trànsit des de la Rambla fins a la plaça del Monestir per tal d’establir un perímetre de seguretat.

Es va comptar amb la presència dels TEDAX dels Mossos d’Esquadra, que es van desplaçar des de Barcelona. Els responsables de l'Àrea de Desactivació d'Artefactes Explosius van desactivar el projectil i se’l van endur per fer-lo explotar en un espai habilitat especialment. Tot seguit es va obrir el trànsit i el pas dels vianants abans que els alumnes de l’institut Sant Elm acabessin les classes.

A l’institut Sant Elm ens van avisar que en algun moment hauríem de sortir de l’edifici o prendre precaucions. Però al final tot es va quedar només en una anècdota sense més conseqüències.

Carlota Gelpí 3r

Comentaris

Entrades populars